willy de baah

 

16 oktober 2017. de hete lucht van de bosbranden in het zuiden aangezogen door een stervende orkaan brachten ons een alle records brekende nazomer. onder de talloze juichenden de kelners de politici de kersverse trainers de verpleegsters met verlof en de rokers. het is laat op de avond, de mannen doen de afwas en de vrouwen kaarten na. er is optreden nog, in selaville.

3, 2, 1, test 1, 2, 3

geef mij een microfoon, geef mij een zender, ik ben de transgender kleinzus van ezra en ik wil mijn land verraden maar ik vind het niet, hoe heette het ook al weer? wie speelde er familie?  wie was er thuis? waren er vrienden? vijanden misschien? geef mij hun namen, ik fax ze door of ik mail het, ik ben tot alles bereid, ik zet de toekomst van alles en iedereen op het spel, niemand is nog veilig.

geef mij aan, ik ben een verrader, ik kus moslims met baarden op de mond, ik steek lonten aan splinterbommen, ik blaas plechtige communicantjes op tijdens hun feest met hun zusjes en broertjes erbij en hun bevende oma. ik heb herman brood en roeland de dappere vermoord. ik ben een pederast en een verkrachter, geen lijf is veilig in mijn buurt. dutroux is een schijterig doetje.

‘s nachts dool ik met mijn laptop door uw straten en met mijn hypergeavanceerde unchain hackingsoft haal ik de zwarte bitcoins als crack uit uw wallet.

ik ben willy de baah en ik duw mijn berenlul in de reten van jongetjes tot ze bloeden en krijsen. ik ben meer is dan gij ooit zult zijn.

ik ben de bastaard van trump en mijn moeder was de hoer van hoessein

al die vlaamse teven met #metoo, wie denk je?
wel baah baah baah en fuck joe toe!

door

Auteur, graficus, filosofisch ingestelde theoreticus, prutst graag met triplex.

1 reactie

  1. Mandy Hoffstaetter

    Inderdaad je bent een prutser.

Geef een reactie